Levering af sten og grus fra egen grusgrav

​Har du behov for at få levering af sten og grus, så kontakt os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, når det glæder leveringer. Med vores egen grusgrav og vores udvidede vognpark har vi mulighed for at være yderst konkurrencedygtige på prisen på den samlede leverance til vores kunder.

Vi har stået for levering af sten og grus i 30 år​

Vi har i gennem de sidste 30 år stået for levering af sten og grus til både private og virksomheder i vores lokalområde. Det er sket med stor succes, og derfor vil vi gøre det samme de næste 30 år.

Vi kan tilbyde følgende leveringer:

  • stenmel
  • grus 4/8
  • grus 8/16 i blågråt
  • grus 16/32 i blågråt
  • vejgrus 4/32
  • stabilt grus

Ønsker du levering af sten og grus af disse typer, skal du blot kontakte os. Vi leverer i Bramming, Rødding, Lunderskov og omegn. Der er ingen opgaver, der er for små eller store til os. For større bestillinger på levering af sten og grus er du altid velkommen til at kontakte os for et specielt tilbud.​

Få et godt tilbud på levering af sten og grus

Har du spørgsmål til levering af sten og grus, så kontakt os på telefon 40 13 31 37 eller på vores e-mail pvn@live.dk. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at være de bedste og levere den allerbedste service til dig hver eneste gang.​ Du kan også besøge vores kontakt side, for mere information angående leveringer og bestillinger.

Bestil en levering af sten og grus

Brug nedenstående kontaktformular til at kontakte os i dag og få et uforpligtende leverings tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vognmand Per V.Nielsen

CVR: 10876893

Kontaktinformation​

Telefon: 40 13 31 37

E-mail: pvn@live.dk

Her ligger vi

Vejlevej 25
6650 Brørup