Levering af granit til konkurrencedygtige priser i Bramming

​Vi sørger for kørsel eller levering af granit til private, virksomheder og offentlige myndigheder i Bramming, Rødding, Lunderskov og omegn.

Vi anbefaler granit i størrelsen 8-11 med mere, som vi kan levere i gråt og sort. Granitten kan bruges til indkørsler, blomsterbede, pyntesten og meget mere.

Ved vores granit leveringer kan granitten være støvet. Dette støv stammer fra knusningen og vil forsvinde ved vanding eller efter et par gange dage med regn. Derved vil det fremstå i den smukkeste sorte eller grå nuance.

Bestil levering af granit og få en flot indkørsel​

Vi har absolut konkurrencedygtige priser på levering eller kørsel af granit i Bramming, Rødding, Lunderskov og omegn. Du er altid velkommen til at spørge til råds om, hvor meget du skal bruge. Du kan også stille spørgsmål omkring granit eller kørsel.​​

Sort og gråt granit er et populært materialevalg, når haven eller indkørslen skal have et løft. Din have vil med andre ord få et nyt friskt look, der samtidig gør haven nem at holde, når du benytter vores levering eller kørsel af granit. Du kan for eksempel bruge sort eller gråt granit, hvis blomsterbedet skal gøres ukrudtsfrit, eller hvis du ønsker en stilren og elegant afgrænsning rundt om huset.

Få et godt tilbud på levering af granit

Få mere at vide om levering eller kørsel af granit. Vi er beliggende i Brørup, men leverer i Bramming, Rødding, Lunderskov og omegn. Du kan ringe i dag på telefon 40 13 31 37. Vi er altid klar med et godt tilbud til dig på vores granit leveringer. Du kan også sende os en e-mail på pvn@live.dk, som vi svarer hurtigst muligt.​ Derudover kan du besøge vores kontakt side, for mere information.

Skriv til os

Du kan bruge nedenstående kontaktformular til at kontakte os i dag. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et svar.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vognmand Per V.Nielsen

CVR: 10876893

Kontaktinformation​

Telefon: 40 13 31 37

E-mail: pvn@live.dk

Her ligger vi

Vejlevej 25
6650 Brørup